Vagt og Alarmkørsel

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære tilbudsgiver,

 

Holbæk Kommune byder velkommen til udbuddet på 228532, Vagt og Alarmkørsel.

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Holbæk Kommunes udbud, også de fremtidige.

Efter registreringen kan virksomheden logge sig ind, og se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål/krav, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.

 

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af Holbæk Kommunes udbud:

1.Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.

2.Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og tilbudslister samt vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.

3.Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes via eSourcing system CTM (EU-Supply) inden fristen udløber 2019-12-20 10:00:00. Ellers vil dit tilbud ikke komme i betragtning.

 

ANDRE OPLYSNINGER:

Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale, herunder udbudsmateriale. Al korrespondance mellem potentiel leverandør og Holbæk Kommune foregår via EU-Supply.

Bemærk venligst, at både Holbæk Kommunes og leverandørens handlinger logges i systemet.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til support@eu-supply.com (mailto:support@eu-supply.com)

Spørgsmål til selve udbuddet skal stilles til Holbæk Kommune via beskedmodulet inde i EU-Supply. Svar på disse spørgsmål i forbindelse med tilbudsgivning offentliggøres i systemet, hvor de er tilgængelige for alle.

 

Med venlig hilsen

Claus Lundegaard,

Holbæk Kommune