Tømrer – Dynamiske indkøbssystem mellem kr. 30.001 – 2.999.999.- pr. opgave (1)

Below you find information regarding this tender. To be able to work on a response for the buyer you have to be registered and logged in.

 

Kære ansøger om optagelse i Dynamisk Indkøbssystem.

 

  

 

Ordregiver byder hermed velkommen til det Dynamiske Indkøbssystem vedrørende 236554, Tømrer – Dynamiske indkøbssystem mellem kr. 30.001 – 2.999.999.- pr. opgave (1).

 

 

 

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at blive optaget i det Dynamiske Indkøbssystem, kræver det online registrering i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i udbudssystemet CTM, også de fremtidige.

 

 

 

Efter registrering få I adgang til udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, som jeres virksomhed skal svare på samt en beskrivelse af de dokumenter, som skal indsendes med ansøgningen.

 

 

 

PROCES

 

 

 

Udbuddet gennemføres i to faser.

 

 

 

1. fase er ansøgning om optagelse i det Dynamiske Indkøbssystem. Her anmoder ansøgerne om at blive optaget, og Ordregiver godkender herefter de ansøgere, der opfylder de objektive krav for optagelse som fremgår af udbudsmaterialet. Ansøgning om optagelse sker ved at svare på de opstillede krav i systemet og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

 

 

 

2. fase er selve indkøbene på det Dynamiske Indkøbssystem. Alle tilbudsgivere, der er optaget i det Dynamiske Indkøbssystem vil blive inviteret til at afgive tilbud, når der foretages konkrete anskaffelser. En invitation vil blive sendt med opfordring til afgivelse af tilbud direkte via systemet til de optagne tilbudsgivere.

 

 

 

DELTAGELSE

 

Som tilbudsgiver skal du logge dig ind i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. Derefter vil du kunne se det Dynamiske Indkøbssystem og samtlige de krav, som du skal svare på, samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres, for at blive optaget.

 

 

 

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i et af Ordregivers udbud.

 

 

 

1.     Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Acceptér”, forpligter du dig ikke til at afgive en ansøgning om deltagelse, men har blot accepteret, at du har fået adgang til ansøgningsmaterialet.

 

 

 

2.     Ved at acceptere får du adgang til dokumenterne for det Dynamiske Indkøbssystem. Du kan nu besvare kvalifikationsspørgsmålene og vedhæfte de dokumenter, som er angivet.

 

 

 

3.     Vær opmærksom på, at anmodning om optagelse kan ske løbende i hele den periode det Dynamiske Indkøbssystem er gældende.

 

 

 

Dette Dynamiske Indkøbssystem kører frem til den 2035-08-31 00:00:00, lokal tid.

 

 

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 

Spørgsmål, der vedrører udbuddet, stilles via ” Tilbudsgiver Spørgsmål og svar”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

 

 

 

Spørgsmål, der ikke vedrører udbuddet og som ikke ønskes offentliggjort, stilles via ”Besked”. Ordregiver forbeholder sig ret til, at henvise tilbudsgiver til at stille sådanne spørgsmål via ” Tilbudsgiver Spørgsmål og svar”, såfremt spørgsmålet vedrører udbuddet.

 

 

 

I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com. Spørgsmål til selve udbuddet skal stilles til Ordregiver via beskedmodulet i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM.

 

 

 

Svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med optagelse offentliggøres i systemet.

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Emil Gogotic