Annoncering af Forskningsprojekt om behandlings- og forebyggelsesmetoder for ludomani

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære interesserede

Koncernindkøb ved Sundheds- og Ældreministeriet byder velkommen til annoncering af Forskningsprojekt om behandlings- og forebyggelsesmetoder for ludomani på vegne af Sundheds- og Ældreministeriet (ordregiver).

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i ovennævnte annoncering, kræver det online registrering i det elektroniske system EU-Supply. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet. Når først virksomheden er oprettet, opnås der adgang til alle Koncernindkøbs igangværende udbud og annonceringer, også de fremtidige.

Efter registrering, kan du logge ind og få adgang til annonceringsmaterialet, herunder annonceringsbetingelser, opgavebeskrivelse, tilbudsliste mv.

 

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, hvis du ønsker at deltage i et af Koncernindkøbs annonceringer:  

1. Log ind i systemet og klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende et tilbud. Du har alene accepteret, at du ønsker at få adgang til annonceringsmaterialet.

2. Når du har accepteret og fået adgang til annonceringsmaterialet, kan du udfylde og vedhæfte dokumenter til dit tilbud, som angivet i annonceringsmaterialet.

3. Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes via EU-Supply inden fristen udløber den 18. december 2020, kl. 13 lokal tid. Ellers vil jeres tilbud ikke komme i betragtning.

 

ANDRE OPLYSNINGER: 

Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale. Al korrespondance mellem tilbudsgiver og Koncernindkøb skal foregå via EU-Supply.

Bemærk venligst, at både Koncernindkøbs og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 (#) eller mail til support@eu-supply.com

Spørgsmål til selve annoncering skal stilles til Koncernindkøb via beskedmodulet i EU-Supply.

Svar på spørgsmål i forbindelse med denne udbudsproces offentliggøres i systemet, hvor de er tilgængelige for alle tilbudsgivere.

 

Med venlig hilsen  

Marlene Alba Juline Skov Koncernindkøb v. Sundheds- og Ældreministeriet