Salg og transport af kasserede køretøjer

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

 

Udbuds-ID nr. 254723, Salg og transport af kasserede køretøjer

 

 

 

Kære Tilbudsgiver

 

 

 

Rigspolitiet inviterer hermed jeres virksomhed til deltagelse i nærværende annoncering254723, Salg og transport af kasserede køretøjer.

 

 

 

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at deltage i annonceringen, kræver det online registrering i Rigspolitiets internetbaserede eSourcing system. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i Rigspolitiets udbudssystem, også de fremtidige.

 

 

 

Efter registrering få I adgang til annonceringsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, som jeres virksomhed skal svare på samt en beskrivelse af de dokumenter, som skal indsendes med tilbuddet.

 

 

 

PROCES

 

Annonceringen gennemføres som en åben procedure og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

 

 

 

Deltagelse i tilbudsrunden sker ved at besvare spørgsmålene i systemet og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

 

 

 

Kun konditionsmæssige tilbud vil blive evalueret.

 

 

 

DELTAGELSE

 

Som tilbudsgiver skal du logge dig ind i Rigspolitiets internetbaserede eSourcing system. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. Derefter vil du kunne se annoncerningen og samtlige de spørgsmål, som du skal svare på, samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres, for at afgive tilbud.

 

 

 

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i en annoncering.

 

 1. Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Accepter”, forpligter du dig ikke til at afgive tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til annonceringsmaterialet.

 2. Ved at acceptere får du adgang til det aktuelle annoncering. Du kan nu besvare spørgsmålene og vedhæfte de dokumenter, som er angivet.

 3. Vær opmærksom på, at tilbudsafgivelse skal ske inden fristens udløb. Det vil ikke være muligt at afgive tilbud efter fristens udløb.

   

  Fristen for afsendelse af tilbud er 2020-11-23 14:00:00 lokal tid.

   

  På forsiden af Digitale udbud findes en vejledning for tilbudsgivere/ansøgere.

   

  Tilbuddet skal afgives på dansk.

   

  YDERLIGERE OPLYSNINGER

  De nærmere vilkår for annoncering, herunder tildelingskriterier og yderligere oplysninger om annonceringsmaterialet, er beskrevet i annonceringsbetingelserne, som ligger som et selvstændigt dokument.

   

  Spørgsmål, der vedrører annoncering, stilles via ”Spørgsmål og svarfunktionen”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

   

  Spørgsmål, der ikke vedrører annonceringen og som ikke ønskes offentliggjort, stilles via ”Beskedfunktionen”. Rigspolitiet forbeholder sig ret til, at henvise tilbudsgiver til at stille sådanne spørgsmål via ”Spørgsmål og svarfunktionen”, såfremt spørgsmålet vedrører annoncering.

  Svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med annonceringen offentliggøres i systemet.

   

  I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com.

   

  Med venlig hilsen

   

Rigspolitiet