Lot C: Havvandsindtag og udløb

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

 

Kære tilbudsgiver,

 

Din Forsyning Varme A/S byder velkommen til annoncering af 256030, Lot C: Havvandsindtag og udløb.

 

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i annonceringen, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Din Forsynigs igangværende og fremtidige annonceringer, der gennemføres via systemet.

 

Efter registreringen logger virksomheden sig ind i øverste venstre hjørne, hvorefter I får adgang til annonceringsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål din virksomhed skal svare på samt en beskrivelse af de dokumenter, som skal indsendes med tilbuddet.

 

PROCES:

 

Konkurrenceformen er en ”National Annoncering” i henhold til Tilbudsloven. Processen gennemføres som en "offentlig licitation med forhandling", og omfatter derfor to faser med både et indledende tilbud med efterfølgende shortlisting samt endeligt tilbud fra de tilbudsgivere som er shortlistet.

 

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i en af Ordregivers annonceringer:

1. Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.

2. Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og vedhæfte de dokumenter, som angives i annonceringen.

3. Vær opmærksom på, at tilbud skal afsendes inden fristen udløber 2021-01-12 10:00:00. Ellers vil dit tilbud ikke blive accepteret af ordregiver.

 

ANDRE OPLYSNINGER:

Al korrespondance mellem potentiel leverandør og Din Forsyning Varme A/S foregår via EU-Supply.

Bemærk venligst, at både Ordregivers og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.

 

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til dksupport@eu-supply.com (mailto:dksupport@eu-supply.com)

Spørgsmål til annonceringen, processen eller indhold af anskaffelsen skal stilles til Din Forsyning Varme A/S via det elektroniske udbudssystem. Svar på spørgsmål til annonceringsmaterialet eller processen offentliggøres i systemet i anonymiseret form, hvor de er tilgængelige for alle registrerede tilbudsgivere.

 

Med venlig hilsen

 

Laila Juncker

 

Din Forsyning Varme A/S