Annoncering af transportbælter

Below you find information regarding this tender. To be able to work on a response for the buyer you have to be registered and logged in.

 

Udbuds-ID nr. 256154, Annoncering af transportbælter

 

 

 

Kære Tilbudsgiver

 

 

 

Ordregiver inviterer hermed jeres virksomhed til deltagelse i nærværende annoncering 256154, Annoncering af transportbælter.

 

 

 

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at deltage i annonceringen, kræver det online registrering i Kammeradvokatens internetbaserede eSourcing system. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i Kammeradvokatens udbudssystem, også de fremtidige.

 

 

 

PROCES

 

Annonceringen gennemføres som en åben procedure og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

 

 

 

Deltagelse i tilbudsrunden sker ved at besvare spørgsmålene i systemet og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

 

 

 

Kun konditionsmæssige tilbud vil blive evalueret.

 

 

 

DELTAGELSE

 

Som tilbudsgiver skal du logge dig ind i Kammeradvokatens internetbaserede eSourcing system. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. Derefter vil du kunne se annonceringen og samtlige de spørgsmål, som du skal svare på, samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres, for at afgive tilbud.

 

 

 

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i en annoncering.

 

  1. Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Accepter”, forpligter du dig ikke til at afgive tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til udbudsmaterialet.
  2. Ved at acceptere får du adgang til det aktuelle udbud. Du kan nu besvare spørgsmålene og vedhæfte de dokumenter, som er angivet.
  3. Vær opmærksom på, at tilbudsafgivelse skal ske inden fristens udløb. Det vil ikke være muligt at afgive tilbud efter fristens udløb.

 

 

 

Fristen for afsendelse af tilbud er 2020-12-18 14:00:00 lokal tid.

 

 

 

På www.digitaleudbud.dk findes en vejledning for tilbudsgivere / ansøgere, du kan også følge linket her; (../../img/brandings/ka_quickguide.pdf)

 

 

 

Tilbuddet skal afgives på dansk eller engelsk.

 

 

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 

De nærmere vilkår for annonceringen, herunder tildelingskriterier og yderligere oplysninger om udbudsmaterialet, er beskrevet i udbudsbetingelserne, som ligger som et selvstændigt dokument.

 

 

 

Spørgsmål, der vedrører annonceringen, skal stilles via ”Spørgsmål og svarfunktionen”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

 

 

 

Spørgsmål, der ikke vedrører annonceringen og som ikke ønskes offentliggjort, skal stilles via ”Beskedfunktionen”. Ordregiver forbeholder sig ret til, at henvise tilbudsgiver til at stille sådanne spørgsmål via ”Spørgsmål og svarfunktionen”, såfremt spørgsmålet vedrører annonceringen.

 

 

 

I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com.

 

 

 

Ordregiver ser frem til at modtage jeres tilbud på ovennævnte kontrakt.

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 Rigspolitiet