Morsø Kommune - Forsikringsudbud

Below you find information regarding this tender. To be able to work on a response for the buyer you have to be registered and logged in.

Kære tilbudsgiver,

Ordregiver byder velkommen til udbuddet på 265292, Morsø Kommune - Forsikringsudbud.

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle ordregivers udbud, også de fremtidige.

Efter registreringen logger virksomheden sig ind i øverste venstre hjørne. Derefter kan man se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres i anmodningen om prækvalificering.

PROCES:

Udbudsformen er et Offentligt udbud, og derfor gennemføres udbudsprocessen i én etape med både prækvalifikation og tilbudsrunde:

De enkelte tilbudsgivere skal opfylde en lang række mindstekrav for at dennes tilbud kan komme i betragtning.

Deltagelse i tilbudsrunden sker ved at besvare kravene og afgive priser i EU-Supply.

Kun tilbudsgivere, som har afsendt konditionsmæssige tilbud vil blive evalueret.

DELTAGELSE:

 

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af ordregivers udbud:

1.  Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.

2.  Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.

3.  Vær opmærksom på, at tilbud skal afsendes inden fristen udløber 2021-05-07 23:59:00. Ellers vil dit tilbud ikke kunne modtages af ordregiver.

Fristen for afsendelse af tilbud er 2021-05-07 23:59:00 lokal tid.

ANDRE OPLYSNINGER:

Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale, herunder udbudsmateriale. Al korrespondance mellem tilbudsgiver og ordregiver foregår via EU-Supply.

Bemærk venligst, at både ordregivers og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.

 

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 (#) eller mail til (mailto:dksupport@eu-supply.com)

 

Spørgsmål til selve udbuddet skal stilles til ordregiver via beskedmodulet i EU-Supply.

 

Svar på disse spørgsmål offentliggøres anonymt i systemet, hvor de er tilgængelige for alle.

 

Med venlig hilsen

Rikke Parbst