ANNONCERING AF KVALITETSSIKRING OG EDITERING AF GRØNLANDSKE VEKTORDATA

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

 Udbuds-ID nr. 271330, ANNONCERING AF KVALITETSSIKRING OG EDITERING AF GRØNLANDSKE VEKTORDATA

 

Kære Tilbudsgiver

 

Ordregiver inviterer hermed jeres virksomhed til deltagelse i nærværende udbud 271330, ANNONCERING AF KVALITETSSIKRING OG EDITERING AF GRØNLANDSKE VEKTORDATA.

 

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmiths internetbaserede eSourcing system. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmiths udbudssystem, også de fremtidige.

  

PROCES

 

Udbuddet gennemføres som en åben procedure og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

  

Deltagelse i tilbudsrunden sker ved at besvare spørgsmålene i systemet og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

 

Kun konditionsmæssige tilbud vil blive evalueret.

 

DELTAGELSE

 

Som tilbudsgiver skal du logge dig ind i Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmiths internetbaserede eSourcing system. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. Derefter vil du kunne se udbuddet og samtlige de spørgsmål, som du skal svare på, samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres, for at afgive tilbud.

  

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i et udbud.

 

  1. Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Accepter”, forpligter du dig ikke til at afgive tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til udbudsmaterialet.
  2. Ved at acceptere får du adgang til det aktuelle udbud. Du kan nu besvare spørgsmålene og vedhæfte de dokumenter, som er angivet.
  3. Vær opmærksom på, at tilbudsafgivelse skal ske inden fristens udløb. Det vil ikke være muligt at afgive tilbud efter fristens udløb.

  

Fristen for afsendelse af tilbud er 2021-06-16 23:59:00 lokal tid.

 

På www.digitaleudbud.dk findes en vejledning for tilbudsgivere / ansøgere, du kan også følge linket her; (../../img/brandings/ka_quickguide.pdf)

  

Tilbuddet skal afgives på dansk.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 

De nærmere vilkår for udbuddet, herunder tildelingskriterier og yderligere oplysninger om udbudsmaterialet, er beskrevet i udbudsbetingelserne, som ligger som et selvstændigt dokument.

  

Spørgsmål, der vedrører udbuddet, skal stilles via ”Spørgsmål og svarfunktionen”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

  

Spørgsmål, der ikke vedrører udbuddet og som ikke ønskes offentliggjort, skal stilles via ”Beskedfunktionen”. Ordregiver forbeholder sig ret til, at henvise tilbudsgiver til at stille sådanne spørgsmål via ”Spørgsmål og svarfunktionen”, såfremt spørgsmålet vedrører udbuddet.

  

I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com.

  

Ordregiver ser frem til at modtage jeres tilbud på ovennævnte kontrakt.

   

Med venlig hilsen

 

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering