Kontrakt om support, vedligeholdelse og videreudvikling af TX-systemet

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.
RFT is cancelled
The RFT is cancelled by authority. It is not possible to submit response on this RFT.

Region Hovedstaden byder velkommen til annoncering: nummer 284351, Kontrakt om support, vedligeholdelse og videreudvikling af TX-systemet.

Såfremt din virksomhed er interesseret i at afgive tilbud, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Region Hovedstadens udbud, også de fremtidige.

Efter registreringen kan virksomheden logge sig ind, og se materialet, herunder samtlige spørgsmål/krav, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af ordregivers annoncering:

  1. Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.
  2. Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og tilbudslister samt vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.
  3. Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes via eSourcing system CTM (EU-Supply) inden fristen udløber 2021-12-01 16:00:00. Ellers vil dit tilbud ikke komme i betragtning.
  4. Du kan fremsende tilbuddet flere gange indenfor tilbudsfristen, da det sidst fremsendte tilbud overskriver de tidligere versioner.

ANDRE OPLYSNINGER:

Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale. Al korrespondance mellem potentiel leverandør og Region Hovedstaden foregår via systemet.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til  (mailto:dksupport@eu-supply.com)

Spørgsmål til selve annonceringen skal stilles til Ordregiver via systemet.

Svar på disse spørgsmål i forbindelse med tilbudsgivning offentliggøres i systemet, hvor de er tilgængelige for alle.

Med venlig hilsen

Maria Julie KĂžllund

 Region Hovedstaden