Udbud på indkøb og levering af sportsartikler, idrætsudstyr og genoptræningsrekvisitter til Jysk Fællesindkøb

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære Tilbudsgiver,

Ordregiver byder velkommen til udbuddet på 343291, Udbud på indkøb og levering af sportsartikler, idrætsudstyr og genoptræningsrekvisitter til Jysk Fællesindkøb.

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det onlineregistrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Ordregivers udbud, også de fremtidige.

Efter registreringen kan virksomheden logge sig ind og se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål/krav, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.

DELTAGELSE:

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af Norddjurs Kommunes udbud:

1.  Log ind i systemet klik på accepter. Vær opmærksom på, at når du trykker på accepter, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.

2.  Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og tilbudslister samt vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.

3.  Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes via CTM (EU-Supply) inden fristen udløber 2023-10-06 12:00:00. 

ANDRE OPLYSNINGER:

Al korrespondance mellem potentiel leverandør og Ordregiver foregår via CTM (EU-Supply).

Bemærk venligst, at både Ordregivers og tilbudsgivers handlinger logges i systemet.

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til (mailto:dksupport@eu-supply.com)

Spørgsmål til selve udbuddet skal stilles til Ordregiver via "Tilbudsgiver spørgsmål og svar"-modulet inde i CTM (EU-Supply). Svar på spørgsmål i forbindelse med udbuddet offentliggøres i systemet, hvor de er tilgængelige for alle. 

 

Med venlig hilsen

Amalie Jacobsen Uldbæk