14128 - Udbud i kompetenceudvikling i at arbejde traumebevidst med voksne i sociale indsatser

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære Tilbudsgiver

 

Ordregiver inviterer hermed jeres virksomhed til deltagelse i nærværende udbud 345753, Udbud i kompetenceudvikling i at arbejde traumebevidst med voksne i sociale indsatser.

 

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM, også de fremtidige.

 

Efter registrering få I adgang til udbudsmaterialet samt mulighed for at afgive tilbud. 

 

DELTAGELSE

 

Som tilbudsgiver skal du logge ind i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. 

 

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i et udbud.

 

1.    Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Accepter”, forpligter du dig ikke til at afgive tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til udbudsmaterialet.

 

2.    Ved at acceptere får du adgang til det aktuelle udbud. Du kan nu se udbudsmaterialet, stille spørgsmål og afgive tilbud.

 

3.    Vær opmærksom på, at tilbudsafgivelse skal ske inden fristens udløb. Det vil ikke være muligt at afgive tilbud efter fristens udløb. Fristen for afsendelse af tilbud er 2023-12-06 12:00:00 lokal tid.

 

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 

Spørgsmål, der vedrører udbuddet, skal stilles via ”Tilbudsgiver Spørgsmål og svar”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

 

Spørgsmål, der ikke vedrører udbuddet, kan stilles via ”Besked”. Ordregiver forbeholder sig dog at besvare sådanne henvendelser via "Spørgsmål og svar", såfremt ordregiver vurderer, at henvendelsen vedrører udbuddet. 

 

I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com.

 

Med venlig hilsen

Sabine Lyø Kiertzner