5 - Udbud af rammeaftale om auktionsydelser

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære tilbudsgiver

Finansiel Stabilitet inviterer hermed jeres virksomhed til deltagelse i nærværende udbud af rammeaftaler om auktionsydelser.

Såfremt jeres virksomhed er interesseret i at deltage i udbuddet, kræver det online registrering i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle udbud offentliggjort i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM, også de fremtidige.

Efter registrering får I adgang til udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, som jeres virksomhed skal svare på samt en beskrivelse af de dokumenter, som skal indsendes med tilbuddet.

PROCES

Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud efter udbudslovens §§ 56-57 og omfatter derfor kun én fase med både udvælgelse og tilbudsrunde.

Deltagelse i tilbudsrunden sker ved at besvare spørgsmålene i systemet og indsende de relevante og påkrævede dokumenter.

DELTAGELSE

Som tilbudsgiver skal du logge dig ind i EU-Supply’s webbaserede udbudssystem CTM. Har du ikke login, skal du først registrere dig online. Derefter vil du kunne se udbuddet og samtlige de spørgsmål, som du skal svare på, samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres, for at afgive tilbud.

Følg nedenstående vejledning, når jeres virksomhed skal deltage i et udbud.

  1. Log ind i systemet og klik på ”Acceptér”. Vær opmærksom på, at når du trykker på ”Accepter”, forpligter du dig ikke til at afgive tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til udbudsmaterialet.
  2. Ved at acceptere får du adgang til det aktuelle udbud. Du kan nu besvare spørgsmålene og vedhæfte de dokumenter, som er angivet.
  3. Vær opmærksom på, at tilbudsafgivelse skal ske inden fristens udløb. Det vil ikke være muligt at afgive tilbud efter fristens udløb.

Fristen for afsendelse af tilbud er 11. december 2023 kl. 23.59 lokal tid.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

De nærmere vilkår for udbuddet, herunder tildelingskriterier og yderligere oplysninger om udbudsmaterialet, er beskrevet i udbudsbetingelserne, som ligger som et selvstændigt dokument.

Spørgsmål, der vedrører udbuddet, stilles via ”Tilbudsgiver Spørgsmål og svar”. Spørgsmål vil blive anonymiseret og udsendt sammen med svaret til samtlige tilbudsgivere.

Spørgsmål, der ikke vedrører udbuddet og som ikke ønskes offentliggjort, stilles via ”Besked”. Ordregiver forbeholder sig at henvise tilbudsgiver til at stille sådanne spørgsmål via ”Tilbudsgiver Spørgsmål og svar”, såfremt spørgsmålet vedrører udbuddet.

I tilfælde af tekniske spørgsmål til brugen af systemet kontakt venligst EU-Supply Support på telefon +45 70208014 eller via mail dksupport@eu-supply.com.

Med venlig hilsen

Finansiel Stabilitet