Fodbehandling - Udvidet helbredstillæg

The RFT has ended, you cannot answer the invitation.

Kære Tilbudsgiver

 

Ringsted Kommune byder velkommen til tilbudsindhentningen på 348294, Fodbehandling - Udvidet helbredstill√¶g.

 

Såfremt din virksomhed er interesseret i at deltage i tilbudsindhentningen, kræver det online registrering i det internetbaserede eSourcing system CTM (EU-Supply). Det er gratis at oprette sig som bruger i systemet, og når virksomheden først én gang er oprettet, opnås der adgang til alle Ringsted Kommunes udbud, også de fremtidige.

 

Efter registreringen logger virksomheden sig ind i øverste venstre hjørne. Derefter kan man se udbudsmaterialet, herunder samtlige spørgsmål, din virksomhed skal svare på samt de tilhørende dokumenter, som skal afleveres som en del af det samlede tilbud.

DELTAGELSE: 

 

Følg nedenstående vejledning, når din virksomhed skal deltage i et af Ringsted Kommunes udbud:

 

  1.  Log ind i systemet klik på acceptér. Vær opmærksom på, at når du trykker på acceptér, forpligter du dig ikke til at fremsende tilbud, men har blot accepteret, at du har fået adgang til det foreliggende materiale.
  2. Ved at acceptere får du adgang til det relevante materiale. Du kan nu besvare de fremsatte spørgsmål og tilbudslister samt vedhæfte de dokumenter, som angives i udbuddet.
  3. Vær opmærksom på, at tilbud skal fremsendes via eSourcing system CTM (EU-Supply) inden fristen udløber 2023-11-27 12:00:00. Ellers vil dit tilbud ikke komme i betragtning. 

 

ANDRE OPLYSNINGER: 

 

Der kan ikke rekvireres supplerende eller uddybende materiale, herunder tilbudsmateriale. Al korrespondance mellem tilbudsgiver og Ringsted Kommune foregår via EU-Supply.

 

Bemærk venligst, at både Ringsted Kommune og tilbudsgiverens handlinger logges i systemet.

 

Ved tekniske spørgsmål til brugen af systemet, kontakt venligst EU-Supplys Support på telefon +45 70 20 80 14 eller mail til (mailto:support@eu-supply.com) 

 

Spørgsmål til selve tilbudsindhentningen skal stilles til Ringsted Kommune via beskedmodulet inde i EU-Supply.

 

Svar på disse spørgsmål i forbindelse med tilbudsgivning offentliggøres i systemet, hvor de er tilgængelige for alle. 

 

 

Med venlig hilsen

 

Elisabeth Simonsen / Udbudsjurist
Ringsted Kommune